Vind een verkooppunt bij u in de buurt

De Pilot Digital Line is de nieuwste
lijn van Pilot

Geschikt voor alle type voertuigen. Luxe uitstraling en goed
zicht voor uw auto. Werkt het niet?
Dan krijgt u uw geld terug!

Welkom bij Pilot, uw specialist op het gebied van aftermarket xenon verlichting en led verlichting. Op deze site vindt u alles over Pilot xenon- en ledverlichting.

Xenonverlichting is een goed, duurzaam alternatief voor halogeenverlichting: lager energieverbruik, hogere lichtopbrengst en een langere levensduur zijn slechts enkele van de voordelen van xenonverlichting. Pilot xenonkits zijn standaard leverbaar in vele fittingen en kleurtemperaturen.

pilot mini

Pilot biedt:

  • Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs;
  • 2 jaar no-nonsense garantie, ook op de lamp;
  • Storingsvrije xenonverlichting (ook voor CAN-bus/lichtcontrole)
  • Eenvoudig te monteren producten;
  • Een uitgebreid assortiment.

 

Vind een verkooppunt

Naast xenon heeft Pilot ook een ruim assortiment ledverlichting, voor voertuigen zonder en met CAN-bus. Ledverlichting maakt de uitstraling compleet. De verlichting is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in alle gangbare fittingsoorten, zoals H-serie, steek- en bajonetfitting, maar ook als dagrijverlichting. Uiteraard krijg je ook op de ledverlichting standaard 2 jaar garantie.
Pilot is dé specialist op het gebied van (aftermarket) xenon- en ledverlichting voor auto, motor en truck. Pilot xenon- en ledsystemen zijn voorzien van de allernieuwste verlichtingstechnologieën en zorgen ervoor dat je goed ziet en gezien wordt in het verkeer. Speciaal ontworpen om het zicht op de weg te verbeteren, de vermoeidheid van de ogen tijdens de rit tegen te gaan en de veiligheid en zichtbaarheid te vergroten.

  • logo-footer

    Pilot uw specialist op het gebied van aftermarket xenon verlichting en led verlichting. Op deze site vindt u alles over Pilot xenon- en ledverlichting. Pilot is niet aansprakelijk voor type en spelfouten op deze website

  • Nieuwsbrief